onsdag 8 augusti 2007

After work med talented Mr Ripley






Så här trevligt har vi det en helt vanlig sommarkväll på debasers uteservering! Väldigt vardagslyxigt vilket känns viktigt nu när höstluften ligger nära. Kollegor, vänner, grannar, systrar och så Ripley. Nu är min kunskap om djursläktet väldigt begränsad, detta är min absolut första erfarenhet av en knähund (nästintill tvångsplacerad i mitt knä av husse Kim). Men visst var det lite mysigt. Och även om Jenny (den lockiga) känns betydligt mer avslappnad, ser jag inte alltför obekväm ut.

Just den här kvällen var det extra bra att ha en sådan begåvad jack russel terrier i sällskapet. Vi fick nämligen våra nerver prövade av en alldeles för närliggande råtta. Några av oss vägrade länge att sätta ner fötterna på marken och servitrisen vidhöll att det här med att städa undan halvdöda råttor inte stod med som arbetsuppgift i anställningsavtalet. Det måste även tilläggas att råttan inte uppenbarade sig på debaser, utan på ett närliggande sunkhak vilket vi hade valt att starta kvällen på.

3 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
jennypenny sa...

Du har väl inte slutat blogga? hjälp!

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.